Tjenester

Arbeidere som legger fiber

Fiber og kabelgraving

Enten det skal legges nye kabler og kabelrør, eller gamle kabler skal byttes til nye og moderne kabelnettverk så er vi entreprenøren for arbeidet. Vi hjelper deg med graving!

Stolper med strømkabler

Stolpe og linjeanlegg

Stolpe og linjeanlegg skal tåle sterke vær- og temperaturforskjeller. Vi setter opp nye stolper og sørger for at linjeanlegget er oppført etter gjeldende regler og forskrifter.

myrvoll

Sprenging, bolting og sikring

Det kommer stadig flere utbygginger av tomter og nye skjæringer, grøfter, og stolpehull som skal lages og tillages. Vi har spesialisert oss på sprenging, bolting og sikring.

Rør til vann og avløp

Vann og avløp

Skal det legges nytt vann, avløp eller overvann/drenering, eller bytte gamle vann og avløpsrør så hjelper vi deg. Vi utfører arbeid både for private og offentlige.

En gravemaskin på en grusvei

Vei og grunnarbeid

Vi hjelper til med etablering av vei og utfører alt av grunnarbeid før ny asfalt legges. Vi vet at et godt grunnarbeid er svært viktig for et godt, varig og holdbart resultat.

Støttemur

Støttemurer

En støttemur kan praktisk brukes til etablering av garasjeanlegg eller trapp. En støttemur kan også brukes til å skape et pent og trivelig utemiljø, som gir et ryddig og flott uttrykk.

Belegningsstein

Belegningsstein

Montering og tilpassing av Belegningsstein krever nøyaktighet og et blikk for detaljer og muligheter. Det gjør også underverker for inntrykket av eiendommen din.

En traktor som brøyter snø

Brøyting

Myrvoll Maskin AS har utstyret som kreves for å brøyte veier og parkeringsplasser. Samtidig sørger vi for et ryddig resultat etter at jobben er utført.

Har du noen spørsmål eller ønsker du mer informasjon?

Utstyr:

Vi har også mindre utstyr som: kabelsøkere, fiberblåser, Vibroplater, Asfalt sag, asfaltkonteiner og asfalt freser.

Rull til toppen