Tjenester

Fiber og kabelgraving

Enten det skal legges nye kabler og kabelrør, eller gamle kabler skal byttes til nye og moderne kabelnettverk så er vi entreprenøren for arbeidet. Vi har en god arbeidsstruktur for å utføre jobben presis og effektiv, og benytter moderne teknikker som fiberblåsing for å legge nye kabelnettverk.

Stolpe og linjeanlegg

Stolpe og linjeanlegg skal tåle sterke vær og temperaturforskjeller, derfor er det viktig at jobben utføres av dyktige fagfolk. Vi setter opp nye stolper og sørger for at linje anlegget er oppført etter gjeldende regler og forskrifter.

Sprenging, bolting & sikring

Det skjer stadig utbygginger av tomter og nye skjæringer, grøfter, stolpe hull skal lages til. Da må ofte stein og fjellmasse fjernes for å gjøre plass til utbyggingen. Vi har spesialisert oss på Sprenging, bolting og sikring av stein og fjellmasse. Vi tar service og vedlikehold i etterkant av arbeidet for å sørger for et sikkert og varig resultat.

Vann og avløp

Skal det legges nytt vann, avløp eller overvann/drenering, eller bytte gamle vann og avløpsrør så hjelper vi deg. Vi utfører arbeid både for private og offentlige. Vi har alle maskiner som skal til for å utføre arbeidet fra oppgraving og fjerning, til legging av nytt vann avløpsanlegg.

Vei og grunnarbeid

Vi hjelper til med etablering av vei og grunnarbeid før ny asfalt legges. Vi vet at et godt grunnarbeid er viktig for at asfalten som skal legges ikke sprekker opp over tid, og får et godt og varig resultat.

Støttemurer

En støttemur kan praktisk brukes til etablering av garasjeanlegg eller trapp.  En støttemur kan også brukes til å etablere et pent utemiljø. Vi utfører jobben etter dine ønsker og behov.

Belegningsstein

Montering og tilpassing av Belegningsstein krever nøyaktighet og et blikk for detaljer og muligheter. Vi i Myrvoll Maskin AS har kunnskapen og erfaringen som skal til for å få et plettfritt resultat.

Brøyting

I Norge er det vinter halve året og snøen kan skape kaos når det ikke blir måket. Vi brøyter veger og parkeringsplasser og sørger for et ryddig resultat etter at jobben har blitt utført.

Utstyr:

  • Gravere 2,6- 16 tonn (Maskinstyring på 16-tonner)
  • Hjullaster 15 tonn
  • Traktor med dumper-henger, fres, laster og skjær
  • Lastebil
  • Kranbil med ramme til transport av stolper
  • Borerigg 3 tonn
  • GPS Rover innmålingsutstyr
  • Heatwork

Vi har også mindre utstyr som: kabelsøkere, fiberblåser, Vibroplater, Asfalt sag, asfaltkonteiner og asfalt freser.

Har du noen spørsmål eller ønsker du mer informasjon?